OVERSIGT: Informationsmøder på ungdomsuddannelser

INFORMATIONSMØDER 2021  

BEMÆRK: I forhold til oversigten over informationsmøder skal det nævnes, at Høng Gymnasium & HF har aflyst deres Åbent hus arrangement, og i stedet henvises til https://hoeng-gymhf.dk/

 

Inden den 1. marts 2021 skal mange unge mennesker have ansøgt den uddannelse, som den enkelte ønsker at gå i gang med efter sommerferien.

Det gælder både afgangselever fra 9. eller 10. klasse men også andre unge, som tidligere er gået ud af grundskolen og nu føler sig klar til at starte på en ungdomsuddannelse.

UU Slagelse har både ovenfor og nedenstående forsøgt at danne et overblik over, hvordan man på de forskellige skoler/ungdomsuddannelser i vores område har tænkt sig at formidle viden om, hvad der findes af muligheder for den enkelte unge.

Da tingene hele tiden udvikler sig, vil UU Slagelse anbefale både unge og forældre om løbende at holde sig ajour med de pågældende hjemmesider og sociale medier for yderligere information vedr. diverse tilbud og eventuelle ændringer i programmet.

Du er altid er velkommen til at kontakte din uddannelsesvejleder. Hvem der er din uddannelsesvejleder (hvis du ikke ved det i forvejen) kan du se her:  Find din vejleder

Du kan også se mere på UU Slagelses facebookside

INFORMATIONSMØDER 2021