Velkommen til UU Slagelse

Vi vejleder grundskolernes elever om valg af uddannelse, og vi tilbyder også vejledning til unge under 25 år, som ikke er i gang med en uddannelse (ungevejledning).

UU Slagelse dækker Slagelse Kommune

Kontakt

Gradvis genåbning i UU Slagelse

Jacob Mortensen, Leder, UU Slagelse

UU Slagelse åbner pr. 8. juni for en gradvis genåbning af tilstedevær på UU Slagelses kontorer på Willemoesvej 2B, på grundskolerne og på FGU institutionerne i kommunen.

Det vil dog kun være muligt at få vejledning på UU’s kontorer på Willemoesvej, hvis man i forvejen har aftalt vejledning med ens vejleder.

Det vil ligeledes være muligt at få vejledning af ens vejleder på grundskolerne i kommunen og på FGU-institutionerne i Korsør og Slagelse efter aftale med vejlederen.

Den fysiske vejledning på de nævnte lokaliteter vil blive prioriteret de unge, som har særlig og akut brug for vejledning, og der vil altså ikke være tale om åben vejledning, hvor man kan møde op og forvente at kunne komme til vejledning uden forudgående aftale.

Hvis du har behov for vejledning og er usikker på, hvem din vejleder er, kan du finde din vejleder via funktionen ”Find din vejleder” på denne side.

Den gradvise genåbning er foreløbig gældende til d. 3. august.

UU Slagelse har åben for vejledning i hele sommerperioden. Men har du behov for vejledning i perioden fra 6. juli til 3. august (uge 28 – 31) skal du ringe på 70109012, hvor du kan komme i kontakt med en vejleder i tidsrummet 9 – 14. på hverdage.