Velkommen til UU Slagelse

Vi vejleder grundskolernes elever om valg af uddannelse, og vi tilbyder også vejledning til unge under 25 år, som ikke er i gang med en uddannelse (ungevejledning).

UU Slagelse dækker Slagelse Kommune

Kontakt

339 elever i 8. klasse skal opleve det faglærte arbejdsliv på egen krop

Læs mere  

.... og så kom TV2 Øst lige forbi og lavede et fint indslag om projektet Unge i Praksis, som UU Slagelse i disse uger gennemfører for 339 7. klasseelever i Slagelse Kommune.

Projektet er støttet af Nordeafonden og er startet op i samarbejde med UU Danmark

Se indslaget fra TV2 Øst her

 

 

Karriereguiden 2020-21

                             

Læs mere

Genåbning i UU Slagelse

Jacob Mortensen, Leder, UU Slagelse

UU Slagelse åbner pr. 8. juni for en gradvis genåbning af tilstedevær på UU Slagelses kontorer på Willemoesvej 2B, på grundskolerne og på FGU institutionerne i kommunen.

Det vil dog kun være muligt at få vejledning på UU’s kontorer på Willemoesvej, hvis man i forvejen har aftalt vejledning med ens vejleder.

Det vil ligeledes være muligt at få vejledning af ens vejleder på grundskolerne i kommunen og på FGU-institutionerne i Korsør og Slagelse efter aftale med vejlederen.

Den fysiske vejledning på de nævnte lokaliteter vil blive prioriteret de unge, som har særlig og akut brug for vejledning, og der vil altså ikke være tale om åben vejledning, hvor man kan møde op og forvente at kunne komme til vejledning uden forudgående aftale.

Hvis du har behov for vejledning og er usikker på, hvem din vejleder er, kan du finde din vejleder via funktionen ”Find din vejleder” på denne side.

Ovenstående er gældende, indtil andet meldes ud.